ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο λόγος που η Ρεάλ... ερωτεύτηκε τον Κλάβτσαρ

Ο λόγος που η Ρεάλ... ερωτεύτηκε τον Κλάβτσαρ

Μία... δίλεπτη παράσταση του Ούρμπαν Κλάβτσαρ σε αγώνα της προηγούμενης σεζόν, ώθησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην απόκτηση του 14χρονου Σλοβένου πόιντ γκαρντ (VIDEO).

Στα μικρά αστεράκια που έχει μαζέψει η Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια, προστέθηκε πρόσφατα κι άλλο ένα. Ονομάζεται Ούρμπαν Κλάβτσαρ, είναι 14 ετών και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην "πρεμιέρα" του με την Εθνική Σλοβενίας στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων στο Νόβι Σαντ. Ο λόγος πάντως που τον απέκτησαν οι Μαδριλένοι ήταν άλλος.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν ο ύψους 1,84μ. Σλοβένος πόιντ γκαρντ είχε πετύχει 14 πόντους σε διάστημα λιγότερο από δύο λεπτά σε έναν αγώνα της Έλιος! Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε γιατί η Ρεάλ... ερωτεύτηκε τον θρασύτατο πιτσιρικά, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Ευρωμπάσκετ U16, έχοντας 11,9 πόντους κατά μέσο όρο απέναντι σε παιδιά που ήταν ως επί τω πλείστον δύο χρόνια μεγαλύτερα από αυτόν.

Ο Κλάβτσαρ είναι βέβαια απλά το τελευταίο "διαμαντάκι" της Ρεάλ, η οποία έχει φροντίσει να μαζέψει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης, όπως ο Ούσμαν Γκαρούμπα, ο Καρίμ Κουίλι, ο Μάριο Νάκιτς, ο Μέλβιν Πάντζαρ, ο Μπόρις Τίσμα, ο Ματέο Σπανιόλο και ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς.

Δείτε πως ο Κλάβτσαρ είχε βάλει 14 πόντους σε 2 λεπτά:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ