ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο... γλυκούλης Ρούντι ξαναχτύπησε

Ο... γλυκούλης Ρούντι ξαναχτύπησε

Το 2-0 της Ρεάλ επί της Μάλαγα, στα ημιτελικά της ισπανικής λίγκας θα μπορούσε να είναι 1-1, αν οι διαιτητές ήταν λίγο πιο προσεχτικοί. Ποιος ήταν ο ρόλος του Ρούντι Φερνάντεθ; Δείτε (video).

Αν αυτό που έγινε στο Ρεάλ-Μάλαγα, γινόταν στην Ελλάδα, ακόμα θα αντάλλαζαν ανακοινώσεις Τύπου, ύβρεις και καταγγελίες οι ομάδες. Ο -χαμένος της υπόθεσης- Ζοάν Πλάθα ωστόσο, αρκέστηκε στο " δεν θα μιλήσω για τους διαιτητές. Θα εμπιστευτώ την κρίση του κοινού". Τι να πει κανείς; Ευρώπη γίναμε.

Τι συνέβη όμως, και θα μπορούσατε να πείτε ότι διαμόρφωσε το 2-0 των Μαδριλένων, στην ημιτελική σειρά με τους Ανδαλουσιάνους;

Το σκορ ήταν 84-83 και έμεναν 41.2'' για το τέλος της δεύτερης ημιτελικής σειράς Ρεάλ-Μάλαγα. Ο Σέρχιο Γιουλ σούταρε, η μπάλα δεν ακούμπησε ποτέ στη στεφάνη, αλλά ο χρόνος ανανεώθηκε (!), όχι για 14'' που ανανεώνεται στην Ισπανία μετά τα επιθετικά ριμπάουντ -σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που από τη νέα σεζόν θα ακολουθούν όλοι-, αλλά για 24''!

Όταν έγινε σύσταση στη γραμματεία, πήγε στα 14'', αλλά... κόλλησε ελαφρώς (μηχανήματα, τι να περιμένετε), με τη φάση να ολοκληρώνεται με τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ, που αν το χρονόμετρο ήταν νορμάλ το σουτ θα ήταν εκπρόθεσμο. Αντί να ευχαριστήσει την τύχη του, γύρισε και κοίταξε αυστηρά τον πάγκο της Μάλαγα, τους έκανε χειρονομία του τύπου “σταματήστε να μιλάτε”. Όχι. Δεν έπεσε ο οροφή του γηπέδου στο κεφάλι του -γερή κατασκευή. Αν τιμωρήθηκε; Φυσικά και όχι.

Ο... γλυκούλης Ρούντι ξαναχτύπησε
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ