ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κοζέρ: "Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση"

Κοζέρ: "Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση"

Ο Φαμπιέν Κοζέρ αναφέρθηκε στο πώς η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί του φορμαρισμένου Ολυμπιακού (8/12, 21:00), ενώ στάθηκε και στην ποδοσφαιρική ομάδα της "Βασίλισσας".

Ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ το βράδυ της Παρασκευής (8/12, 21:00) θα κοντραριστούν στο ΣΕΦ και ο Γάλλος άσος των Μαδριλένων με αφορμή το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

"Κάναμε ένα άσχημο βήμα με την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα πρέπει να κάνουμε το step up και να νικήσουμε εκτός έδρας. Οταν χάνεις εντός έδρας, πρέπει αμέσως να νικάς ένα έκτος έδρας παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως πάντα παίζει δυνατά. Ωστόσο, η ομάδα μας μπορεί να νικήσει εκεί. Εχουμε δει από την αρχή της σεζόν στην EuroLeague πως κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε καλά για αυτό. Πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε παιχνίδι, να αποδείξουμε πως καταλάβαμε τι συνέβη και να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε", έγραψε μεταξύ άλλων ο Φαμπιέν Κοζέρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης:

"Φυσικά, έχω βρεθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου κι έχω παρακολουθήσει ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Η πρώτη επίσκεψη εκεί ήταν δέκα μέρες μετά την άφιξή μου στη Μαδρίτη. Οποτε έχω την ευκαιρία πηγαίνω. Θα πάω και στο παιχνίδι του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τετάρτη (6/12) και ανυπομονώ για τα πραγματικά μεγάλα παιχνίδια της διοργάνωσης. Oι ποδοσφαιριστές και οι μπασκετμπολίστες προπονούμαστε στο ίδιο αθλητικό κέντρο, το " Ciudad del Real Madrid" και όταν πηγαίνουμε για φαγητό, τους συναντάμε συχνά. Είναι πολύ καλοί μαζί μας και δεν συμπεριφέρονται σαν superstars, αλλά ως κανονικοί άνθρωποι. Συνήθως, για παράδειγμα, έρχονται και συστήνονται σε εμάς και είμαι χαρούμενος, γιατί δεν γνώριζα τον Καρίμ Μπενζεμά και τώρα γνωριζόμαστε. Είναι πολύ καλό που βρίσκονται κοντά μας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ