ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κούζμιτς... reloaded στη Ρεάλ

Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Επιστροφή στη δράση για τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος πατάει ξανά παρκέ, ύστερα από 9 μήνες απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ.

Ένας ακόμη κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα του inside game της Ρεάλ, καθώς ο Όγκνιεν Κούζμιτς επανήλθε στις αγωνιστικές επάλξεις, κάνοντας το comeback έπειτα από 9 ολόκληρους μήνες.

Η επιστροφή του διεθνή Σέρβου σέντερ καθιστά πανίσχυρη κάτω από τα ακλάθια την "βασίλισσα", η οποία βάζει πλώρη για να ράψει το 11ο αστέρι της στην Euroleague, διατηρώντας τα ευρωπαϊκά κεκτημένα.

Ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο καθήλωσε τον άλλοτε ψηλό του Παναθηναϊκού για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός των τεσσάρων γραμμών, ωστόσο το "βουνό" -που βλέπει τον κόσμο από τα 214 εκατοστά- ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και πλέον τίθεται στη διάθεση του κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης, Πάμπλο Λάσο, ο οποίος διαθέτει υπεροπλία στο "ζωγραφιστό".

Ο 28χρονος διεθνής με τους "πλάβι" άσος ξεκίνησε ήδη προπονήσεις επί μαδριλένικου εδάφους με φόντο τη νέα σεζόν, συμπληρώνοντας το παζλ της τριπλέτας των ψηλών για τους "μερένχες".

Ο πρώην ΝΒΑer -με προϋπηρεσία δύο χρόνων στους Golden State Warriors- μαζί με τους Ουόλτερ Ταβάρες και Γκουστάβο Αγιόν, θα σκεπάζουν την ισπανική ρακέτα.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ