ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε μέχρι το 2020 ο Τζέισι Κάρολ στην Ρεάλ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε για άλλον ένα χρόνο τον Τζέισι Κάρολ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ μέχρι το 2020.

Ο Τζέισι Κάρολ πήγε στη Μαδρίτη το 2011 και πλέον έχει... βγάλει ρίζες στην ισπανική πρωτεύουσα. Καταπώς φαίνεται, ίσως και να αποσυρθεί με τη φανέλα της Ρεάλ, η οποία ανανέωσε για άλλη μία σεζόν το συμβόλαιο του 35χρονου Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, κρατώντας τον στο ρόστερ της μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Ο Κάρολ αποκτήθηκε από τους Μαδριλένους το 2011 και η τρέχουσα σεζόν είναι η 8η για τον ίδιο στην "βασίλισσα", με την οποία έχει κατακτήσει δύο τίτλους στην EuroLeague, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας και πέντε Κύπελλα.

Την προηγούμενη χρονιά είχε 7,8 πόντους, σε 16,0 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην EuroLeague, σουτάροντας μάλιστα με τα καλύτερα ποσοστά ευστοχίας της καριέρας του: 51,3% συνολικά και 95,7% από τη γραμμή των βολών.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ