ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον Προμηθέα ο Βύρλας

Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον Προμηθέα ο Βύρλας

Ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων Παναγιώτης Βύρλας υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον Προμηθέα Πατρών.

Περίπου 3 μήνες μετά την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του (είναι γεννημένος στις 30 Μαρτίου) ο Παναγιώτης Βύρλας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Προμηθέα Πατρών.

Ο ύψους 2.06 σέντερ, ο οποίος έχει κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Εφήβων για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβακίας προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

"Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Παναγιώτης Βύρλας, που θα παραμείνει για 4χρονιά στην οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας.

Ο ύψους 2,06 center, ένας αθλητής που προέρχεται από το πρότυπο Πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου "Νους", έχει καταλάβει με τη φανέλα του Προμηθέα την 4θέση σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων και την 6θέση σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Μάλιστα, έχει συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης τόσο με τους Παίδες το 2015, όσο και με τους Εφήβους το 2017.

Φέτος, πρωταγωνίστησε και με τη φανέλα του Προμηθέα 2014 (θυγατρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας) καταλαμβάνοντας την 3θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Αποτέλεσμα της εξαιρετικής χρονιάς που έκανε είναι και η κλήση στην προεπιλογή της Εθνικής Εφήβων, καθώς σήμερα αναχωρεί για την Αταλάντη, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στη Σλοβακία (29/7-6/8)".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ