ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Χολ και επίσημα στον Προμηθέα

BASKET LEAGUE / ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÁÅÊ
BASKET LEAGUE / ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÁÅÊ EUROKINISSI

Ο Λάνγκστον Χολ είναι και επίσημα παίκτης του Προμηθέα, αφού η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ήταν γνωστό εδώ και μερικές μέρες ότι ο Προμηθέας τα είχε βρει σε όλα με τον Λάνγκστον Χολ (26 χρονών, 1.93 μέτρα, γκαρντ), ο οποίος αναμενόταν άμεσα στην χώρα μας για να ενισχύσει την ομάδα της Πάτρας. Τώρα λοιπόν ήρθε και η επιβεβαίωση.

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την απόκτηση του Langston Hall και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου. Ο γεννημένος την 1η Νοεμβρίου 1991, στηνΑτλάντατων Η.Π.Α., ύψους 1,93 guard, φοίτησε στοMercer College(NCAA) κι έχει αγωνιστεί σεGiorgio Tesi Pistoia(Ιταλία),Pallacanestro Cantù(Ιταλία) καιTelekom Baskets Bonn(Γερμανία) Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στονΚολοσσό H Hotels, όπου σε 29 παιχνίδια είχε 10.6 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ".

Η έλευση του Χολ δεν σημαίνει ότι θα αντικατασταθεί κάποιος από τους υπάρχοντες ξένους και πιο συγκεκριμένα ο τραυματίας Τρέβορ Ρέλεφορντ (πρόβλημα στον αστράγαλο). Κι αυτό γιατί με την απόκτησή του οι Πατρινοί απλώς έκλεισαν την 6αδα των ξένων τους, αφού είχαν επιλέξει να ξεκινήσουν την σεζόν με 5 ξένους.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ