ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Βαριά ήττα στην Προύσα για τον Προμηθέα

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Άντεξε για 20 λεπτά, στη συνέχεια όμως ο Προμηθέας έχασε την επαφή με το σκορ και γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Τόφας στην πρώτη μέρα του τουρνουά της Προύσας.

Ενα καλό μάθημα ήταν για τον Προμηθέα η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τόφας, καθώς η ομάδα της Προύσας έδειξε σε εκείνη της Πάτρας τι θα αντιμετωπίσει στην πρώτη της χρονιά στην Ευρώπη.

Οι Τούρκοι επικράτησαν με το ευρύ 87-62 στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, με τον Μάκη Γιατρά να βλέπει τους παίκτες τους καταπονημένους από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και από το ταξίδι με προορισμό την τουρκική πόλη.

Οι Πατρινοί άντεξαν μέχρι το ημίχρονο, ήταν ανταγωνιστικοί, στο τρίτο δεκάλεπτο όμως έχασαν την επαφή με το σκορ και γνώρισαν μια πολύ φυσιολογική ήττα. Αύριο, Παρασκευή, θα αντιμετωπίσουν την Τουρκ Τέλεκομ στις 19:00.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-21, 48-43, 72-55, 87-62

ΤΟΦΑΣ: Γκάρετ 15, Ντουρμάζ 1, Τανισάν 2, Ερμίς 2, Αρσλάν 14, Μεχία, Χάρπερ 8, Μουσταφά 4, Γουίδι 11, Γουίμς 17, Κάτζι 5, Γιασάρ 8

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Τσαϊρέλης 9, Γκίκας 6, Γερομιχαλός 5, Σανδραμάνης 1, Κασελάκης 12, Σαλούστρος 2, Κατσίβελης, Μέγιερ 11, Μπράουν 12, Έλις 2, Μαντζούκας, Χολ 2

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ