ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Στον Προμηθέα ο Τουτζιαράκης

Στον Προμηθέα ο Τουτζιαράκης

Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Τουτζιαράκη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Από τη Φλώρινα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, εν συνεχεία στην Αθήνα και στην Κρήτη, από εκεί στη Σουηδία και στην Ουγγαρία και αργότερα στην Κύμη και στο Κατάρ. Πλέον, ο Σταύρος Τουτζιαράκης θα παίζει μπάσκετ και στην Πάτρα! Ο πολυταξιδεμένος 29χρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο στον Προμηθέα και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Πάτρας, ο οποίος προχωράει με γοργούς ρυθμούς τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της σεζόν 2017-18.

Τη σεζόν που πέρασε ο Τουτζιαράκης είχε 10,7 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ σε κάτι παραπάνω από 22 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στη Stoiximan.gr Basket League με τη φανέλα της Κύμης Seajets.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Τουτζιαράκη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 5Νοεμβρίου 1987, στη Φλώρινα, ύψους 2,10 παίκτης αγωνίζεται ως center κι έχει αγωνιστεί σε Αριστοτέλη Φλώρινας, Μαντουλίδη, Μακεδονικό, ΑΕΚ, Ίκαρο Καλλιθέας, ΟΦΗ, Solna Vikings (Σουηδία), M.A.F.C. Βουδαπέστης (Ουγγαρία), ΓΣ Κύμης και Al Sadd Doha (Κατάρ).

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στην Κύμη Seajets, της οποίας και αναδείχθηκε 1σκόρερ (257), 1ριμπάουντερ (148) και 1σε συνολική αξιολόγηση (316)".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ