ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Στο σταφ του Προμηθέα ο Βελισσαράκος

Στο σταφ του Προμηθέα ο Βελισσαράκος

Ο Προμηθέας πρόσθεσε στο προπονητικό του σταφ τον Αλέξανδρο Βελισσαράκο, που μέχρι πρότινος ήταν ασίσταντ κόουτς του Κόροιβου.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Αμαλιάδα ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος θα μετακομίσει στην Πάτρα τη νέα σεζόν. Ο Προμηθέας προσέλαβε τον 37χρονο Χαλκιδαίο προπονητή και τον πρόσθεσε στο σταφ του Μάκη Γιατρά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League.

Ο Βελισσαράκος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε άλλες δύο ομάδες στην Basket League, πάντα ως ασίσταντ κόουτς. Τη σεζόν 2013-14 βρισκόταν στον Ίκαρο Χαλκίδας και την προηγούμενη τετραετία (2014-18) στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

" H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Βελισσαράκο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος στην Χαλκίδα, την 18Ιουνίου 1981, προπονητής έχει σπουδάσει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε τμήματα υποδομής και ομάδες Γ΄ και Β’ Εθνικής, ενώ ήταν, επίσης, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ίκαρου Χαλκίδας τη σεζόν 2013-14 στην Α1.

Την αμέσως επόμενη χρονιά εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Κόροιβου Αμαλιάδας, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια, ως συνεργάτης, αρχικά, του Χάρη Μαρκόπουλου (2014-2016), και στην συνέχεια του Ντίνου Καλαμπάκου (2016-2018)".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ