ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Στην Ισπανία για το Adidas Next Gen της EuroLeague ο Προμηθέας Πατρών

Στην Ισπανία για το Adidas Next Gen της EuroLeague ο Προμηθέας Πατρών

Η εφηβική ομάδα του Προμηθέα Πατρών έφτασε στην Ισπανία για το πρώτο τουρνουά της EuroLeague με φόντο την παρουσία στο Final Four του Βελιγραδίου. Στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" θα βρεθούν απόψε τα μέλη της αποστολής για να δουν από κοντά το Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για μία ακόμη χρονιά, η EuroLeague διοργανώνει το Adidas Next Generation με τη συμμετοχή των εφηβικών ομάδων ευρωπαϊκών συλλόγων. Φέτος, ο Προμηθέας Πατρών και ο Ολυμπιακός είναι οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα, με τον πρώτο να ξεκινά το... ταξίδι από την Οσπιταλέτ τις επόμενες ημέρες.

Η αποστολή της πατρινής ομάδας έφτασε στην Ισπανία το μεσημέρι της Πέμπτης (4/1), με φόντο τη συμμετοχή της στο πρώτο -χρονικά- τουρνουά της EuroLeague. Η ομάδα του Άρη Κεσσαπίδη θα ανταγωνιστεί την Μπαρτσελόνα, την Μπανταλόνα, τη Βιλερμπάν, την Γκραν Κανάρια, την Οσπιταλέτ, την Ουνικάχα Μάλαγα και τη Βίρτους Μπολόνια, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου που δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του Adidas Next Gen, που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 20 Μαΐου στο Βελιγράδι -στο περιθώριο του Final Four της EuroLeague.

Ο Προμηθέας Πατρών θα δώσει αγώνες από τις 5 έως τις 7 Ιανουαρίου, ενώ το βράδυ (4/1) τα μέλη της αποστολής θα βρεθούν στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παρεμπιπτόντως, στην παρουσίαση του τουρνουά της Οσπιταλέτ που ετοίμασε η EuroLeague, συμπεριέλαβε τον Δημήτρη Καραΐσκο (16, 2μ07) στους "players to watch" του επόμενου τριημέρου. Πρόκειται για τον σέντερ της ελληνικής ομάδας, ο οποίος κατέκτησε το περσινό καλοκαίρι το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Παίδων στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Βουλγαρίας. Στο κείμενο που έχει δημοσιευτεί την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, επισημαίνεται πως " είναι πολύ έξυπνος, αντιλαμβάνεται καλά το παιχνίδι. Είναι εξαιρετικός πασέρ από το λόου και το χάι ποστ, μπορεί να τελειώσει τις φάσεις κοντά στο καλάθι, ενώ έχει καλή επαφή τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό χέρι. Έχει καλή μηχανική στο σουτ του, που μπορεί να τον φέρει να απειλεί ακόμη κι από την περιφέρεια. Όπως επίσης, είναι συνεπής στα ριμπάουντ και έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν αποτελεσματικό μπλοκέρ".

Για την ιστορία, ο διεθνής σέντερ του Προμηθέα Πατρών είχε βρεθεί τον Ιούνιο του 2017 στο Τρεβίζο για το Next Gen της Adidas, εκεί όπου μαζεύτηκαν τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στην ηλικία του.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Μονάχου (από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου) με αντιπάλους τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Άλμπα Βερολίνου, την Μπάμπεργκ, την Νταρουσάφακα, την Μπάγερν Μονάχου, την Ουλμ και τη Ρεάλ Μπέτις.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ