ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Πρώην παίκτη των New York Knicks θα δοκιμάσει ο Προμηθέας Πάτρας

New York Knicks forward Carmelo Anthony (7) reaches for teammates, including guard Toure' Murry, right, to celebrate their 116-92 victory over the Boston Celtics in an NBA basketball game in Boston, Wednesday, March 12, 2014. (AP Photo/Elise Amendola)
New York Knicks forward Carmelo Anthony (7) reaches for teammates, including guard Toure' Murry, right, to celebrate their 116-92 victory over the Boston Celtics in an NBA basketball game in Boston, Wednesday, March 12, 2014. (AP Photo/Elise Amendola) AP

Κίνηση με ελάχιστο ρίσκο, αλλά τρομερές δυνατότητες ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Προμηθέας που περιμένει στην Πάτρα τον Αμερικανό γκαρντ Τουρέ Μάρι.

Την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του στην Ελλάδα θα έχει ο Τουρέ Μάρι, τον οποίο θα δοκιμάσει τις επόμενες μέρες ο Προμηθέας. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, περιμένει τον 28χρονο περιφερειακό το βράδυ της Τρίτης (9/1), ώστε να τον δει στην προπόνηση της Τετάρτης (10/1) και να αποκτήσει μια πρώτη άποψη για την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο ύψους 1μ.96 γκαρντ έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Wichita State από το 2008 έως το 2012, δεν έγινε draft εκείνο το καλοκαίρι και πέρασε από τους Rio Grande Valley Vipers της G-League, πριν τον "τσιμπήσουν" οι New York Knicks. Ο Μάρι θήτευσε χωρίς επιτυχία στους Lakers, τους Jazz, τους Wizards, τους Rockets και τους Timberwolves, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Τουρκία με τη φανέλα της Γεσιλγκιρεσούν πριν βρεθεί φέτος στη Γερμανία για λογαριασμό της Ούλμ.

Κορυφαία του εμφάνιση στο ΝΒΑ ήταν αυτή στις 16 Απριλίου του 2014, όταν έβαλε 15 πόντους στη νίκη των Knicks επί των Raptors με 4/10 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 1/1 βολή. Αν ο Μάρι πείσει τον Γιατρά ότι μπορεί να βοηθήσει (όπως εξηγεί η "Γνώμη"), τότε θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο και ίσως αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου (13/1) με το Λαύριο.

Για την ιστορία, τον Τουρέ Μάρι είχε κοιτάξει και ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο του 2016 , πριν τελικά αποκτήσει τον Μαρκίζ Χέινς.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ