ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Τελείωσε και με τον Ντιάντε Γκάρετ

Utah Jazz's Diante Garrett in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, March 8, 2014, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Utah Jazz's Diante Garrett in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, March 8, 2014, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Στην Πάτρα μετακομίζει ο Ντιάντε Γκάρετ, που στα 32 του θέλει να αναγεννήσει την καριέρα του με τη φανέλα του Προμηθέα σε Basket League και EuroCup.

Σε ρυθμό πολυβόλου έρχονται οι ανακοινώσεις του Προμηθέα , που την Παρασκευή (31/7) επισημοποίησε τη συμφωνία του και με τον Ντιάντε Γκάρετ. Ο 32χρονος γκαρντ των 193 εκατοστών με θητεία στο ΝΒΑ (Σανς και Τζαζ) έχασε τη σεζόν 2019/20 εξαιτίας ενός τραυματισμού, ενώ προηγουμένως φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Ζάγκρεμπ, Ναντέρ, Σανς, Μπέικερσφιλντ Τζαμ, Τζαζ, Άιοβα Ένερτζι, Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ, Μακάμπι Ασντόντ, Άλβαρκ Τόκιο, Τορίνο, Τόφας.

Γεννημένος στο Μιλγουόκι, ο Αμερικανός είναι ένας all-around γκαρντ που θα προσπαθήσει να αναγεννήσει την καριέρα του σε ένα περιβάλλον που θα του προσφέρει σημαντικό ρόλο, πολλά λεπτά και συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις (Α1, Κύπελλο, EuroCup).

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ