ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Συμφώνησε με Μάντζαρη, απομένει η ανακοινωση

Προμηθέας: Συμφώνησε με Μάντζαρη, απομένει η ανακοινωση
EUROKINISSI

Ο Προμηθέας έκανε την οικονομική υπέρβαση που χρειαζόταν και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μάντζαρη για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Προμηθέας έκανε την οικονομική υπέρβαση που χρειαζόταν και πλέον απομένει το τυπικό κομμάτι για να γίνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης κάτοικος Πάτρας για τους επόμενους πέντε μήνες. Ο 29χρονος πλέι μέικερ αφήνει το Καζάν και μέχρι το τέλος της σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Προμηθέα.

Απομένει να υπογραφεί η λύση του συμβολαίου με την ρωσική ομάδα, η ανακοίνωση του διαζυγίου και εν συνεχεία η επισημοποίηση της μεταγραφής του στους "πορτοκαλί". Η συμφωνία είναι δεδομένη και ο διεθνής γκαρντ ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αλλωστε και η Ουνίκς φρόντισε να ενισχυθεί ήδη στην περιφέρεια, με την απόκτηση του Τζόρνταν Θίοντορ.

Ολα αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί λογικά μέχρι αύριο Δευτέρα (30/12) και ο Μάντζαρης θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Μάκη Γιατρά. Ο Προμηθέας είναι μέσα σε όλους τους στόχους του, κυνηγάει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (υποδέχεται στον ημιτελικό το Περιστέρι), θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο Eurocup και να λάβει και πάλι μέρος στον τελικό της Basket League. Στόχους που δεν έκρυψε και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Γι αυτό και αποκτήθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και μάλιστα έκανε ντεμπούτο με τον Προμηθέα κόντρα στον Αρη, γι αυτό και παρά τις δυσκολίες και τις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Μάντζαρη, ολοκλήρωσαν και το μεγαλύτερο deal της ιστορίας τους.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ