ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Στο στόχαστρο ο Ολίβιε Χάνλαν

BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Η εξαιρετική σεζόν του Ολίβιε Χάνλαν με τον Ηρακλή τον έβαλε στο μικροσκόπιο του Προμηθέα, που συνεχίζει να δείχνει προτίμηση στην ελληνική αγορά με φόντο τη σεζόν 2020/21.

Το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σημαντικό ποσοστό, ωστόσο ο Προμηθέας θέλει τη σεζόν 2020/21 να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια με στόχο και να μείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά και να προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Οι Πατρινοί έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις (Ντάνι Αγκμπελέζε από Κολοσσό, Ανδρέας Χριστοδούλου από Ρέθυμνο, Μο Φαγέ από Ερυθρό Αστέρα, Μιχάλης Λούντζης από το Λαύριο), τελειώνουν με τους Τζεχάιβα Φλόιντ από τη Λάρισα και τον Ντιάντε Γκάρετ που δεν έπαιξε την περίοδο 2019/20 εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που θέλει πολύ ο Μάκης Γιατράς, καθώς βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία, είναι διεθνής, δεν πιάνει θέση ξένου και παραμένει κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων, ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές που δεν τους επιτρέπει να δώσουν τα χέρια.

Στην Πάτρα, πάντως, συνεχίζουν να σαρώνουν την αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο επόμενος στόχος τους είναι ο Ολίβιε Χάνλαν, ο 27χρονος Αμερικανός των 193 εκατοστών που έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή έχοντας 16.3 πόντους από 57% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο και 81% στις βολές, 3.6 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 30:25 συμμετοχής σε 20 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Ο Χάνλαν έπαιξε στη Ζάλγκιρις Κάουνας, τη Λε Μαν, τη Βόννη και θέλει να εξαργυρώσει την καλή χρονιά με ένα συμβόλαιο σε ομάδα που θα αγωνίζεται και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ