ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Στην Πάτρα ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της πόλης

Προμηθέας: Στην Πάτρα ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της πόλης

Στη βάση της επέστρεψε η αποστολή του Προμηθέα, οι παράγοντες του οποίου αφιέρωσαν στην Πάτρα το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της πόλης στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Το βράδυ της Πέμπτης (24/9) οι άνθρωποι του Προμηθέα δεν θα το ξεχάσουν ποτέ, όσους τίτλους κι αν κατακτήσουν στο μέλλον. Η νίκη επί του Περιστερίου στον τελικό του WATT+Volt Super Cup ήταν ένας πραγματικός θρίαμβος, με την αποστολή της ομάδας να γυρίζει στη βάση της την Παρασκευή με το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της, αλλά και στην ιστορία της πόλης μιας και οι Απόλλωνας - Ολυμπιάδα που βρέθηκαν στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, δεν είχαν καταφέρει μια τόσο σπουδαία διάκριση.

" Αυτός ο τίτλος, ο πρώτος Προμηθέα και Πάτρας στο μπάσκετ, ανήκει στην πόλη και όλους τους φίλους. Κοντά μας οι αρχές, με τον Δήμαρχο Πατρέων κύριο Πελετίδη και τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη να συγχαίρουν τον πρόεδρο της ΚΑΕ Προμηθέας, κύριο Μπακαλάρο. Για την Πάτρα, στην κορυφή, εκεί που της αξίζει" αναφέρεται στο tweet της ομάδας που έχει "μεθύσει" από τη μεγάλη επιτυχία της και βάζει πλώρη για τις επόμενες, όπως δήλωσε κι ο αρχηγός της, Δημήτρης Αγραβάνης.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ