ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Στην αγορά για αντι-Ρόμπινσον

EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η παρουσία του Τζέραλντ Ρόμπινσον στον Προμηθέα αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, με τον Μάκη Γιατρά να αναζητά τον αντικαταστάτη του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πρόωρο τέλος αναμένεται να μπει στη συνεργασία του Προμηθέα Πάτρας με τον Τζέραλντ Ρόμπινσον, αφού ο Μάκης Γιατράς αποφάσισε να προχωρήσει σε ακόμη μία αλλαγή ξένου -και δη στην περιφέρεια. Ο 30χρονος γκαρντ δεν έπεισε για την χρησιμότητά του, στους τρεις περίπου μήνες που βρίσκεται στο "Δημήτρης Τόφαλος" αφού δεν κατάφερε να ηγηθεί επιθετικά και να δώσει αυτά που προσδοκούσαν οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας.

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση για την αντικατάστασή του, με τον Προμηθέα Πάτρας να βρίσκεται ξανά σε διαδικασία αναζήτησης ξένου για την περιφέρεια (σ.σ: ο Τζέραλντ Ρόμπινσον έφτασε στην Πάτρα ως ο αντικαταστάτης του Ρομπ Λόουερι). Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για να βρεθεί -το συντομότερο δυνατό- τρόπος να "σπάει" το συμβόλαιό του.

Σε επτά συμμετοχές στο EuroCup, ο Τζέραλντ Ρόμπινσον είχε 4.7 πόντους (με 20% στα τρίποντα), 1.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.4 λάθη ανά αγώνα, δίχως να καταφέρει να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων. Στην ΕΚΟ Basket League είχε 9.4 πόντους (με 45.8% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 1.8 κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ