ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Πρώτος στόχος ο Μαυροκεφαλίδης

Προμηθέας: Πρώτος στόχος ο Μαυροκεφαλίδης
EUROKINISSI

Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού για να καλύψει το κενό του Γιώργου Μπόγρη, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Μάκη Γιατρά.

Η μεταγραφή του Γιώργου Μπόγρη στην Τενερίφη δημιούργησε κενό στη front line του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος είχε δώσει σημαντικό χώρο στο rotation στον 30χρονο σέντερ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο χρόνος πιέζει (μένουν δύο αγώνες για την πρώτη φάση του EuroCup) κι η αχαϊκή ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Στην κορυφή της λίστας του Μάκη Γιατρά βρίσκεται το όνομα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στον Ιωνικό Νικαίας, έχοντας ηγετικό ρόλο στο συγκρότημα του Νίκου Βετούλα (18.6 πόντοι, 6.4 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ). Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ αποτελεί πρώτο στόχο των Πατριών, επιθυμία των οποίων είναι να αποκτηθεί γηγενής για τη θέση του σέντερ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Γιώργου Μπόγρη, ώστε αυτή η αλλαγή να μην επηρεάσει το ρόστερ και τον αριθμό των ξένων παικτών.

Αυτό βέβαια περιορίζει αισθητά τις επιλογές του, μιας και στην αγορά υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις που να καλύπτουν τα φίλτρα που έχουν θέσει στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη, ενώ ενήμερη για το ενδιαφέρον είναι και η πλευρά του Ιωνικού, δίχως όμως να έχει προκύψει προς το παρόν συμφωνία για την ολοκλήρωση της μετακόμησής του από το "Σοφία Μπεφόν" στο "Δημήτρης Τόφαλος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ