ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας Πάτρας: Οι παλιοί υποδέχθηκαν τους νέους

Προμηθέας Πάτρας: Οι παλιοί υποδέχθηκαν τους νέους

Η δουλειά ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς για τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος -εκτός των άλλων- καλωσόρισε εντός παρκέ τη Δευτέρα (19/8) τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα.

Την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου έκαναν στον Προμηθέα Πάτρας, με τις ευχές όλων να αφορούν σε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Οι φιναλίστ της Basket League συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, με δεκαπέντε (15) αθλητές να δίνουν το "παρών".

Πέραν των παλιών (Ολεξάντρ Λίποβι, Λάνγκστον Χολ, Οκτάβιους Έλις, Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης) που ξέρουν τα... κατατόπια, την πρώτη τους επαφή με το νέο περιβάλλον είχαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Μάκη Γιατρά (Τσέις Φίλερ, Ρόμπερτ Λόουερι, Κρις Μπαμπ, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης). Στη διάρκεια της προετοιμασίας θα συμμετάσχουν επίσης παίκτες που προέρχονται από το αθλητικό πρόγραμμα του συλλόγου, όπως οι Χρήστος Καφέζας, Περικλής Κουρουπάκης, Λευτέρης Μαντζούκας και Νάσος Μπαζίνας (οι δύο τελευταίοι επέστρεψαν στη βάση τους μόλις πριν από μερικές ώρες, μετά την ολοκλήρωση του EuroBasket U16).

Προμηθέας Πάτρας: Οι παλιοί υποδέχθηκαν τους νέους

Photo Credits: Promitheas Patras BC

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ