ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Ο Μάκης Γιατράς σε ρόλο... ταβερνιάρη για τα εισιτήρια διαρκείας!

Προμηθέας: Ο Μάκης Γιατράς σε ρόλο... ταβερνιάρη για τα εισιτήρια διαρκείας!

Ο Μάκης Γιατράς έδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει χιούμορ, αφού εμφανίζεται στο VIDEO προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας του Προμηθέα ντυμένος... ταβερνιάρης!

Οταν έχεις χιούμορ και είσαι ακομπλεξάριστος, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικό. Αυτό απέδειξε ο Μάκης Γιατράς στο VIDEO του Προμηθέα Πάτρας για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, προκαλώντας πολύ γέλιο.

Ο προπονητής των Πατρινών εμφανίζεται στο VIDEO να παίρνει παραγγελία από δύο τίγρεις (τις μασκότ του Προμηθέα) ντυμένος ταβερνιάρης! Μάλιστα στην αρχή λέει μεταξύ άλλων ότι " έχουμε κοντοσούβλι", σε μία αναφορά στην ατάκα του στην συνέντευξη τύπου κατά την διάρκεια των ημιτελικών με την ΑΕΚ όταν είχε δηλώσει πως " παλιότερα έπαιρνα πασατέμπο και κοντοσούβλι, επειδή με λένε και ταβερνιάρη και έβλεπα αυτά τα παιχνίδια"!

Λίγο αργότερα αργότερα προσθέτει μάλιστα πως " έχουμε σίγουρα και κολοκύθια τούμπανα", σε μία άλλη ατάκα που τον είχε χαρακτηρίσει κατά την διάρκεια της σεζόν, ενώ το VIDEO τελειώνει με γνωστό ελληνικό τραγούδι, το οποίο είχε ήχο κλήσης στο κινητό και ακούστηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος του τρίτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Δεν χρειάζονται όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Απλώς δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ