ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Νίκησε την Καρδίτσα και επέστρεψε στην Πάτρα

Προμηθέας: Νίκησε την Καρδίτσα και επέστρεψε στην Πάτρα

Ο Προμηθέας επικράτησε της Καρδίτσας με 78-53 σε φιλικό παιχνίδι και σήμερα το πρωί (30/8) έφυγε από την Πορταριά με προορισμό την Πάτρα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε για τον Προμηθέα στην Πορταριά. Έπειτα από οκτώ ημέρες προπονήσεων η ομάδα της Πάτρας άφησε πίσω της το Πήλιο και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην βάση της. Προηγουμένως, όμως, έδωσε και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, έστω και ανεπίσημο.

Ο Προμηθέας επικράτησε την Πέμπτη (29/8) της Καρδίτσας με 78-53 και ο Μάκης Γιατράς χρησιμοποίησε τους Χολ, Μπαμπ, Καφέζα, Αγραβάνη, Λόουερι, Κολιό, Κασελάκη, Κουρουπάκη, Κατσίβελη, Φίλερ, Μπόγρη, Ελις, Μαντζούκα και Μπαζίνα. Ο μόνος απών ήταν ο Λίποβι, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

" Ολοκληρώσαμε με επιτυχία το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την νέα σεζόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες. Όλα πήγαν καλά και συνεχίζουμε", δήλωσε στο σάιτ του Προμηθέα ο Μάκης Γιατράς.

Στην συνέχεια της προετοιμασίας του ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει ακόμα σε φιλικά τους Άρη (7/9), Λαύριο (11/9), στις 14-15 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει το 1ο τουρνουά Orange Trophy με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Ούνικς Καζάν, FMP, στις 17-18 του μηνός θα πάρει μέρος στα Μαυροσκούφεια (με Ιωνικό Νίκαιας και Ηρακλή) και στις 24-25/9 στο Γκομέλσκι Καπ, μαζί με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ και Ούνικς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ