ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας - Μακάμπι Ρισόν: Είδαν μαζί το ματς Λιόλιος κι Αγραβάνης

EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επανήλθε η κανονικότητα στον Προμηθέα, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να παρακολουθεί μαζί με τον Βαγγέλη Λιόλιο την αναμέτρηση της ομάδας της Πάτρας με τη Μακάμπι Ρισόν.

Ο αγώνας με τη Μακάμπι Ρισόν ήταν ο τρίτος που έχασε εξαιτίας ενός τραυματισμού (αιμάτωμα στο ισχίο) ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δεν είχε παίξει ούτε στην αναμέτρηση με την Ανδόρα, ούτε σε εκείνη με το Περιστέρι. Ο Έλληνας ψηλός είχε μια παρεξήγηση με τους παράγοντες του Προμηθέα, ωστόσο η κανονικότητα επέστρεψε χάρη στην καλή επικοινωνία των δύο πλευρών και το βράδυ της Τετάρτης (6/11) αυτό αποδείχθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Ο Αγραβάνης παρακολούθησε το ματς με τους Ισραηλινούς μαζί με τον χρηματοδότη της ομάδας της Πάτρας, Βαγγέλη Λιόλιο και πλέον μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη δωδεκάδα του Προμηθέα, αφού προηγουμένως ξεπεράσει το πρόβλημά που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, το οποίο αποδείχθηκε πιο σοβαρό απ' όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί. Οι Πατρινοί έκαναν μια προσπάθεια να αποκτήσουν τον Γιώργο Τσαλμπούρη τις προηγούμενες μέρες , ως επένδυση για το μέλλον με τριετές συμβόλαιο, όμως ο νεαρός ψηλός προτίμησε την προοπτική του Κολοσσού.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ