ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Ξεκίνησε δουλειά με 15 παίκτες

Προμηθέας: Ξεκίνησε δουλειά με 15 παίκτες

Με 15 παίκτες και με μοναδικό απόντα τον Μο Φαγέ ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Προμηθέας. "Λίγα λόγια, πολλή δουλειά και νίκες σε κάθε αγώνα" ζήτησε ο Μάκης Γιατράς.

Η μία μετά από την άλλη, οι ομάδες του ελληνικού μπάσκετ ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2020/21. Αυτό έκανε κι ο Προμηθέας, με τον Μάκη Γιατρά να υποδέχεται την Τρίτη (18/8) δεκαπέντε αθλητές στην επίσημη πρώτη της ομάδας της Πάτρας, που θέλει να συνεχίσει να κάνει βήματα προς τα εμπρός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδας του ο Προμηθέας, στις εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκαν οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Ντάνι Αγκμπελέσε, Χάρης Γιαννόπουλος, Ντιάντε Γκάρετ, Περικλής Κουρουπάκης, Μιχάλης Λούντζης, Ίαν Μίλερ, Τζεχάιβ Φλόιντ και Ανδρέας Χριστοδούλου, αλλά και οιέφηβοι αθλητές του ΝΟΥΣ:Λεωνίδας Κολιός, Λευτέρης Μαντζούκας, Νάσος Μπαζίνας, Άγγελος Λάγιος, Νίκος Βασιλείου, Δημήτρης Καραΐσκος. Μοναδικός απόντας ο Μο Φαγιέ, που προσπαθεί να λύσει διαδικαστικά ζητήματα για να μπορέσει να ταξιδέψει προς την Ελλάδα.

ΟΜάκης Γιατράςμαζί με τους συνεργάτεςτου, Κώστα Ντούβα, Νίκο Αρβανίτη, Θανάση Σουφλιά (operations manager), Κώστα Λαψάνη (γυμναστή), Ανδρέα Παπαδόπουλο (ιατρό ομάδας), Παναγιώτη Χαλκιόπουλο (head physio), Χρήστο Παπαδόπουλο (φυσικοθεραπευτή), Γιάννη Αναστασόπουλο (βοηθό φυσικοθεραπευτή) και Ανδρέα Μαραμένο (φροντιστή)καλωσόρισαν τους παίκτες, ζήτησε λίγα λόγια, πολλή δουλειά και νίκες σε κάθε αγώνα.

Ο Προμηθέας θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις (με τα προγραμματισμένα ενδιάμεσα ρεπό) τις ερχόμενες 10 ημέρες (19-29 Αυγούστου), ενώ στη συνέχεια, η ομάδα της Πάτρας θα μπει και σε αγωνιστική δράση με τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ