ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας: Η απόφαση του κόουτς Γιατρά για να τιμήσει τους παλιούς παίκτες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με την αρχική πεντάδα του Προμηθέα στη νίκη επί της Οστάνδης να αποτελείται αποκλειστικά από τους "παλιούς" παίκτες, ο Μάκης Γιατράς δήλωσε η απόφαση δεν ήρθε τυχαία.

Στον Προμηθέα , ο Μάκης Γιατράς βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο για να τιμήσει το παρελθόν της ομάδας. Στην αρχική πεντάδα των Πατρινών στον πρώτο αγώνα της ιστορίας του συλλόγου κόντρα στην Οστάνδη ( νίκη με 93-83 στο Βέλγιο ) υπήρχαν μόνο παλιοί παίκτες της ομάδας και κανένας παίκτης που αποκτήθηκε το καλοκαίρι!

Ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Νίκο Γκίκα, Πέτρο Γερομιχαλό, Ολεξάντρ Λίποβι, Χρήστο Σαλούστρο και Οκτάβιους Έλις, παίκτες δηλαδή που βρίσκονταν στο ρόστερ της ομάδας και πέρυσι στην ξέφρενη πορεία του Προμηθέα μέχρι την 4η θέση της Basket League!

Μετά τον αγώνα ο Μάκης Γιατράς φρόντισε μάλιστα με την δήλωσή του να αποκαλύψει τις προθέσεις του: " Ήθελα να ξεκινήσω το παιχνίδι με πέντε παίκτες που έφτασαν την ομάδα μέχρι εδώ. Και να δείξουμε ουσιαστικά ότι μέσα από αυτά τα παιδιά ευχαριστούμε και τους παίκτες που δεν είναι πλέον μαζί μας".

Αν μη τι άλλο, η δήλωση του Έλληνα τεχνικού τα λέει όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ