ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Δίνει τα χέρια με τον Αμερικανό Ντε'Μόν Μπρουκς

Davidson's De'Mon Brooks (24) looks to pass the ball during the second half of an NCAA college basketball game against the Duke in Durham, N.C., Friday, Nov. 8, 2013. (AP Photo/Karl B DeBlaker)
Davidson's De'Mon Brooks (24) looks to pass the ball during the second half of an NCAA college basketball game against the Duke in Durham, N.C., Friday, Nov. 8, 2013. (AP Photo/Karl B DeBlaker) AP

Παίκτης του Προμηθέα Πάτρας γίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Ντε'Μόν Μπρουκς που αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στη γερμανική Μπαϊρόιτ.

Η σεζόν 2018/19 δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Προμηθέας δεν έχει καν ξεκινήσει την ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League με την ΑΕΚ (έχει μειονέκτημα έδρας), ωστόσο οι παράγοντές του εργάζονται πυρετωδώς για την επόμενη περίοδο και ήδη αρχίζουν να δίνουν τα χέρια με παίκτες που είχαν εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρό τους.

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είναι ο Ντε'Μόν Μπρουκς, ένας 27χρονος (έχει σήμερα γενέθλια) Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που αγωνίστηκε από το 2016 μέχρι φέτος στη Μπαϊρόιτ. Οι Πατρινοί τον αντιμετώπισαν στο Basketball Champions League, οι Γερμανοί αποφάσισαν να ψάξουν κάτι διαφορετική για την επόμενη χρονιά και ο Μπρουκς ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στη χώρα μας με μονετές συμβόλαιο.

Στα 27 του έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Davidson (σε αυτό που αγωνίστηκε ο Στέφεν Κάρι), ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Νάπολι, συνέχισε στη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα και την Ντερτόνα, έμεινε για τρία χρόνια στο γερμανικό πρωτάθλημα και φέτος είχε 12.2 πόντους από 57% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο, 82% στις βολές, 5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 13.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:35 σε 34 αγώνες.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ