ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Παίρνει Έλις ο Προμηθέας, μένει ο Ρέλεφορντ

Παίρνει Έλις ο Προμηθέας, μένει ο Ρέλεφορντ

Ο Προμηθέας βρήκε τον αντικαταστάτη του Σον Έβανς, καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Οκτάβιους Ελις. Παραμένει στην Πάτρα ο Τρέβορ Ρέλεφορντ.

Ο Οκτάβιους Έλις αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πάτρας, καθώς οι δύο πλευρές οδεύουν ολοταχώς προς συμφωνία και οι Πατρινοί ετοιμάζονται να προσθέσουν μία ποιοτική λύση στην φροντ λάιν τους.

Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ (2.08μ.), ο οποίος είναι ξάδελφος του Μόντα Έλις που έχει δωδεκαετή θητεία στο ΝBA, άρχισε την φετινή σεζόν αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ενισέι και όπως όλα δείχνουν θα την ολοκληρώσει φορώντας την φανέλα της ομάδας της Πάτρας.

O Οκτάβιους Έλις έχει μετρήσει 6 συμμετοχές στη φετινή VTB League με μέσο όρο 6,7 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 0,3 ασίστ, ενώ στο ρόστερ του Προμηθέα θα αντικαταστήσει τον Σον Έβανς, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Πάτρας. Ο Οκτάβιους Έλις άρχισε την επαγγελματική του στο Μαυροβούνιο, όπου με την Μόρναρ Μπαρ στην Αδριατική Λίγκα της σεζόν 2016-17 είχε μέσο όρο 10,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Οσον αφορά το θέμα του Τρέβορ Ρέλεφορντ, ο οποίος όπως και ο Σον Έβανς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα , υπήρξε ανατροπή. Ο Αμερικανός γκαρντ απολογήθηκε για την συμπεριφορά του δείχνοντας μεταμέλεια και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς οι Πατρινοί τού έδωσαν... άφεση αμαρτιών.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ