ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ρέλεφορντ

BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ παραμένει στα "πιτς", θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Πανιώνιο (21/10), αλλά -το θετικό για εκείνον είναι ότι- έχει σύμμαχο τον χρόνο.

Η απουσία του Τρέβορ Ρέλεφορντ από το παιχνίδι με τον ΓΣΛ δεν "πλήγωσε" τον Προμηθέα Πατρών, ο οποίος κατάφερε να πάρει τον "άσο" και να κάνει το 2/2 στη Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Γκίκα (13π., 10ασ.) να κάνει... διπλή -εξαιρετική- δουλειά και να οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη.

Ο 26χρονος γκαρντ, που ήταν εκ των κορυφαίων στο "διπλό" της πρεμιέρας επί του ΠΑΟΚ, "λαβώθηκε" στον αστράγαλο στην προπόνηση της Παρασκευής (13/10) και παραμένει στα "πιτς" έκτοτε. Βάσει της ενημέρωσης που έχουν στο τεχνικό επιτελείο του Προμηθέα Πατρών, θα απουσιάσει επίσης από το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι τον Πανιώνιο (21/10). Η κατάστασή του, δε, θα επανεκτιμηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με το θετικό για τον ίδιο να είναι ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του.

Κι αυτό γιατί μετά τον αγώνα με τους "κυανέρυθρους" ακολουθεί αυτός με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ (28/10), ενώ στη συνέχεια υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των προκριματικών των εθνικών ομάδων. Κάτι που σημαίνει πως έχει μπροστά του περίπου ένα μήνα μέχρι το επόμενο παιχνίδι (εντός έδρας με Κύμη, στις 11/11) που θα υπάρχει το "πρέπει" στην εξίσωση.

Από εκεί και πέρα, ο Λάνγκστον Χολ αναμένεται να είναι στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες , για να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας του Μάκη Γιατρά και να αγωνιστεί απέναντι στον Πανιώνιο. Η Τσιμπόνα προανήγγειλε τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα μέσω ανακοίνωσης, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ