ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Πιτίνο επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο του Προμηθέα

Ο Πιτίνο επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο του Προμηθέα

Επί την ευκαιρία του 2ου τελικού της Basket League στην Πάτρα, ο Ρικ Πιτίνο επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο "Προμηθέας".

Στο αθλητικό κέντρο του Προμηθέα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/6) ο Ρικ Πιτίνο, επί την ευκαιρία της επίσκεψης του Παναθηναϊκού στην Πάτρα για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός προπονητής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσειςπου φιλοξενούν τις Ακαδημίες του Προμηθέα και το πρότυπο πρόγραμμα Αθλητικών Υποτροφιών του Συλλόγου "ΝΟΥΣ",επίσκεψη για την οποία μίλησε άλλωστε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

" Είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύσσεται και μεγαλώνει, με σπουδαίους φίλαθλους, παράγοντες και προπονητές. Τα κλειστά γυμναστήρια είναι τα καλύτερα που έχω δει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει ταλέντο εδώ, αυτό το μέρος είναι καταπληκτικό", είπε μεταξύ άλλων ο Πιτίνο, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον γυμναστή της παιδικής και εφηβικής ομάδας, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, τον γυμναστή της ανδρικής, Κώστα Λαψάνη και τον υπεύθυνο marketing της ΚΑΕ, Βασίλη Λυμπερόπουλο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο των ακαδημιών, όπου είδε τόσο τα τρία κλειστά γυμναστήρια, όσο και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εργαστήριο εργομετρικών (Promitheas Lab), υπό τη συνοδεία του φυσικοθεραπευτή του Προμηθέα, Παναγιώτη Χαλκιόπουλου και των γυμναστών της ανδρικής και της παιδικής κι εφηβικής ομάδας του Προμηθέα, Κώστα Λαψάνη και Παναγιώτη Σταυρόπουλου. Δεν παρέλειψε να κάνει μάλιστα και... ποδήλατο.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο σάιτ του ο Προμηθέας:

Ο Πιτίνο επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο του Προμηθέα
TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ