ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Μήλας: "Υπάρχουν επαφές για να παίξει ο Προμηθέας στο EuroCup"

Μήλας: "Υπάρχουν επαφές για να παίξει ο Προμηθέας στο EuroCup"

Ο Προμηθέας, όπως τόνισε ο Χρήστος Μήλας, έχει προχωρήσει σε επαφές, ώστε τη σεζόν 2019/20 να... μετακομίσει στο EuroCup.

Ο Προμηθέας την τρέχουσα σεζόν έκανε το παρθενικό ευρωπαϊκό του ταξίδι, καθώς έπαιξε στο Basketball Champions League, αλλά τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι πιθανό να επιλέξει να συμμετάσχει στο EuroCup.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Χρήστος Μήλας μάλιστα με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" τόνισε πως ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και πως σύντομα θα παρθεί η απόφαση για το αν οι Πατρινοί θα συμμετάσχουν στο EuroCup της αγωνιστικής περιόδου 2019/20, στο οποίο προβλέπεται μία θέση για μία ελληνική ομάδα.

"Δεν είναι κρυφό ότι έχουμε κάνει επαφές. Συζητάμε για το μέλλον της ομάδας και έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ότι το καλύτερο για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Προμηθέα. Σύντομα θα έχουμε καταλήξει και θα πάρουμε αποφάσεις", δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η πρώτη ουσιαστική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε ύστερα από μεσολάβηση της Ρεάλ , της οποίας οι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν από τη φιλοξενία, την οργάνωση, τις εγκαταστάσεις και το πλάνο του Προμηθέα. Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μία από τις ομάδες που συμμετείχαν στο " PATRAS IBG ΤOURNAMENT U16", το οποίο διοργάνωσε ο Προμηθέας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ