ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Με Κρομά κόντρα στα Τρίκαλα

Με Κρομά κόντρα στα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λασάν Κρομά είναι ο αντικαταστάτης του Ρασάντ Άντερσον στο ρόστερ του Προμηθέα Πατρών, με τον νεοαποκτηθέντα φόργουορντ να κάνει ντεμπούτο απέναντι στα Τρίκαλα (26/11, 17:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Ρασάντ Άντερσον έφυγε, ο Λασάν Κρομά ήρθε. Ο πρώην παίκτης της Καβάλας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Προμηθέα Πατρών, ο οποίος ενισχύθηκε στις δύο θέσεις των φόργουορντ με τον απόφοιτο του Connecticut.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων είχε σύντομο πέρασμα από τη χώρα μας πέρσι, μετρώντας 14.8 πόντους και 3.9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Η εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στη D-League με τους Westchester Knicks.

Αναμένεται μάλιστα να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο (26/11, 17:00) απέναντι στα Τρίκαλα, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ βρίσκεται στην Πάτρα από την Πέμπτη και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Προμηθέα στο παιχνίδι του Σαββάτου («Τόφαλος», 5μ.μ.) με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Κρόμα είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.98μ. και η μεγαλύτερη επιτυχία στη μέχρι τώρα καριέρα του αποτελεί η κατάκτηση του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ (NCAA) το 2014 με την φανέλα του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ.

Ο Αμερικανός παίκτης αγωνίστηκε την σεζόν 2014-2015 στην Ουγγαρία με την φανέλα της Alba Fehérvár, ενώ πέρασε και από την Τουρκική Konyaspor. Πέρσι πήρε μια πρώτη γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έπαιξε από τον Ιανουάριο και έπειτα στην Καβάλα (σε 14 παιχνίδια στην Α1 είχε μέσο όρο 14,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ, όντας, παράλληλα, 2ος στα κλεψίματα με 1,8 ανά αγώνα), ενώ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στους Westchester Knicks (NBA Development League)".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ