ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Λούντζης: "Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες"

SUPER CUP 2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου μεγάλου τίτλου στην ιστορία του Προμηθέα, του WATT + VOLT Super Cup.

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν εξαιρετικός στο διήμερο του WATT + VOLT Super Cup, βοηθώντας σημαντικά τον Προμηθέα να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και του Περιστερίου, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτου μεγάλου τίτλου στην ιστορία της αχαϊκής ομάδας. Ο 22χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τις στιγμές που ακολούθησαν το φινάλε του τελικού και τους στόχους που έχει θεσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Ποια είναι τα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του WATT + VOLT Super Cup;

"Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα και για τον τίτλο και διότι η ομάδα είχε χάσει δύο τελικούς τις προηγούμενες ισάριθμες σεζόν. Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα να νικάς δύο από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σύμφωνα με την βαθμολογία της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς".

- Αυξάνονται, ωστόσο, οι υποχρεώσεις μετά από αυτή την επιτυχία;

"Από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα, να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνουμε μέρος. Στο πρώτο τουρνουά πετύχαμε απόλυτα και συνεχίζουμε με την ίδια λογική και όπου φτάσουμε. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια για την συνέχεια".

- Τι διαφορετικό έχει ο Προμηθέας;

"Όσο βρίσκομαι στην Πάτρα, η ομάδα από τον πρώτο έως τον τελευταίο λειτουργεί σαν οικογένεια. Είναι σημαντικός παράγοντας το καλό κλίμα και το γεγονός ότι αισθάνεσαι την ομάδα πάντα δίπλα σου εντός και εκτός γηπέδων".

- Το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα, πόσο βοηθάει την προσπάθεια των παικτών;

"Είναι εκπληκτικές οι εγκαταστάσεις στον Καστελόκαμπο και είναι σίγουρα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα. Δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να δούλεψουν όσο και όποτε θέλουν και να βελτιωθούν".

- Η Πάτρα ζει στους ρυθμούς του μπάσκετ;

"Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να ζεις στην Πάτρα, η οποία πραγματικά είναι μπασκετούπολη. Αγαπούν πολύ το μπάσκετ εδώ".

- Προσωπικά γιατί επέλεξες την ομάδα της Πάτρας για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

"Στην συζήτηση που έκανα με τον κόουτς Μάκη Γιατρά μου έδωσε να καταλάβω ότι ο Προμηθέας είναι μια οικογένεια, στην οποία όλοι βρίσκονται δίπλα σου και στις καλές και στις κακές στιγμές. Και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει στον Προμηθέα. Συνεπώς η απόφαση μου ήταν εύκολη γιατί υπάρχει καλό κλίμα και η ομάδα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

- Οι φιλοδοξίες σου ποιές είναι για την φετινή σεζόν;

"Σε ομαδικό επίπεδο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Προσωπικά θέλω μέσα από την ομαδική προσπάθεια να βελτιωθώ και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του".

- Το WATT + VOLT Super Cup πως σου φάνηκε ως διοργάνωση;

"Ήταν μια πολύ ωραία σκέψη του ΕΣΑΚΕ να γίνει μετά από τόσο καιρό αποχής και πριν την έναρξη της Basket League ένα τουρνουά με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της βαθμολογίας της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς. Το Super Cup συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και η ελπίζω η συνέχεια του ως θεσμός να είναι ακόμη καλύτερη".

- Το νέο Πρωτάθλημα θα έχει εκπλήξεις όπως το WATT + VOLT Super Cup;

"Δεν μπορώ να το προβλέψω, αλλά σίγουρα το Πρωτάθλημα θα είναι ωραίο και ενδιαφέρον με μεγάλο ανταγωνισμό. Όχι μόνο στην κορυφή, αλλά στην μέση και το τέλος της βαθμολογίας".

- Την προσεχή Τετάρτη (30/9) αρχίζει η προσπάθεια σας στο EuroCup με την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια. Ποιές είναι οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες σας;

"Δεν λέμε μεγάλες κουβέντες. Θέλουμε να νικάμε σε κάθε αγώνα που έχουμε μπροστά μας και όπου φτάσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ