ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Λιόλιος: "Ο Μπερτομέου εντυπωσιάστηκε από το πλάνο μας"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για την επίσκεψη του Τζόρντι Μπερτομέου στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα και τις εντυπώσεις που αποκόμισε.

Ο Προμηθέας συνδύασε τη νίκη επί του Λαυρίου με την χρησιμοποίηση (για μιάμιση περίοδο) τεσσάρων εφήβων, σε μια βραδιά που προσέφερε πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση σε όλους τους ανθρώπους της αχαϊκής ομάδας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το μακρόπνοο πλάνο που έχει θεσπίσει και την επίσκεψη του Τζόρντι Μπερτομέου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου πριν από μία εβδομάδα ( το Sport24.gr είχε παρουσιάσει το Promitheas Park εδώ και μήνες).

" Ο κ. Μπερομέου είχε πει πως ήθελε να δει τον οργανισμό του Προμηθέα και πώς δουλεύει η ομάδα. Είδε με τα μάτια του το θέμα υποδομών και των εγκαταστάσεων. Είδε το πλάνο που έχουμε" ανέφερε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, για να συνεχίσει λέγοντας πως " μιλάω για το όραμά μας και πώς να το υλοποιήσουμε. Δεν είναι οικονομικό πλάνο. Αυτό που έχει να κάνει με εμάς είναι να φτάσουμε σε σημείο να μην έχουμε την ανάγκη κάποιου χρηματοδότη. Πρέπει να επενδύσουμε σε δικές μας υποδομές και να παράγουμε. Το πλάνο αυτό τον εντυπωσίασε. Θέλουμε να το υλοποιήσουμε και να μην μείνει στα λόγια όλο αυτό. Αυτός είναι ο δρόμος που ξέρουμε και θέλουμε".

Όσο για το κομμάτι της επένδυσης, όπως αυτή αποτυπώνεται από την έμπρακτη εμπιστοσύνη σε νεαρούς αθλητές; " Υπάρχουν διάφορα μοντέλα, αλλά εμείς θέλουμε αυτό γιατί αυτό ξέρουμε να υλοποιούμε. Όταν βάζεις χρήματα σε υποδομές, τότε κάνεις επένδυση. Όταν βάζεις χρήματα σε μια επαγγελματική ομάδα είναι σπατάλη" τόνισε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ