ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Λιόλιος για Προμηθέα: "Πρωτάθλημα το 2021, EuroLeague το 2023"

Λιόλιος για Προμηθέα: "Πρωτάθλημα το 2021, EuroLeague το 2023"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε σε εκπομπή του COSMOTE TV ότι "βλέπει" τον Προμηθέα πρωταθλητή στην Ελλάδα το 2021 και στην EuroLeague το 2023.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν έχει κρύψει ότι έχει υψηλές προσδοκίες για τον Προμηθέα . Πολύ υψηλές. Ο ισχυρός άνδρας της πατρινής ομάδας ανέβασε μάλιστα ακόμα περισσότερο τον πήχη μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή "pick and roll" του COSMOTE TV, όπου είπε μεταξύ άλλων ότι "βλέπει" πρωτάθλημα για τον Προμηθέα το 2021 και συμμετοχή στην EuroLeague το 2023!

" Θα πάρουμε το πρωτάθλημα το 2021 και θα παίξουμε στην EuroLeague το 2023", ήταν η ατάκα που είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος τόνισε για την κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ότι " είναι διχασμένο και κάτι στο οποίο δεν θέλουμε να μπούμε. Πιστεύω πάντως πως αυτός ο διχασμός δεν θα αντέξει για πολύ".

Όσον αφορά στην φετινή πορεία του Προμηθέα στο Basketball Champions League, ο Λιόλιος τόνισε: " Είναι η καλύτερη εμπειρία μας μέχρι σήμερα. Αυτό που πρέπει να μάθουμε ειδικά από τις γερμανικές ομάδες είναι ότι αν έχεις στόχο και μέθοδο, θα τα καταφέρεις. Το καλύτερο είναι να πάρεις διάφορα στοιχεία που θα ταιριάξουν στην ομάδα και θα δημιουργήσουν κάτι νέο. Μου αρέσει η οργάνωση και η ατμόσφαιρα στη Γερμανία, η νοοτροπία της Μπαρτσελόνα, το μοντέλο της Μπάμπεργκ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ