ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Η Τενερίφη καλεί τον Μπόγρη

EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΥΛΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΥΛΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Τενερίφη έχει καταθέσει πρόταση στον σέντερ του Προμηθέα, Γιώργο Μπόγρη και περιμένει απάντηση μέχρι την Παρασκευή (06/12).

Στο στόχαστρο της Τενερίφης βρίσκεται ο Γιώργος Μπόγρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο σέντερ του Προμηθέα (2.10μ) έχει πρόταση από την ισπανική ομάδα εδώ και δύο ημέρες και έχει λάβει διορία να απαντήσει θετικά ή αρνητικά το αργότερα μέχρι την Παρασκευή (06/12).

Το θέμα είναι ανοιχτό, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμα, ενώ από την πλευρά του Προμηθέα υπάρχει το "ΟΚ" προκειμένου να συνεχιστούν οι επαφές. Η Τενερίφη αγωνίζεται στο Basketball Champions League την εφετινή σεζόν, ενώ ο Μπόγρης είχε αγωνιστεί εκεί τη σεζόν 2016/17, όταν και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, με την ισπανική ομάδα να κατακτά το τρόπαιο.

Ο 30χρονος σέντερ έχει την εφετινή σεζόν 3.8 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ κατά μέσο όρο στην EKO Basket League, ενώ στο Eurocup έχει 4.9 πόντους, 3.3 ασίστ και 1.4 ασίστ ανά ματς. Κατά το παρελθόν, έχει αγωνιστεί στον Ηλυσιακό, τον Παναθηναϊκό, το Περιστέρι, τον Άρη, τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, την Ανδόρα, την Μπιλμπάο και τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ