ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Η δικαίωση του Προμηθέα: επαγγελματικό συμβόλαιο σε τέσσερις νεαρούς

ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ - ÐÁÏÊ / PLAY OFF / BASKET LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ - ÐÁÏÊ / PLAY OFF / BASKET LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στον Προμηθέα, αποδίδει καρπούς, με την ομάδα της Πάτρας να προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο σε τέσσερις 18χρονους μπασκετμπολίστες.

Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Προμηθέα, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Οι Πατρινοί εργάζονται σε ένα μοντέλο που φέρει τη δική τους φιλοσοφία και σιγά-σιγά δικαιώνονται για την υπομονή και την επιμονή τους. Το ίδιο δικαιώνονται και οι νεαροί αθλητές που επιλέγουν την ομάδα της Αχαΐας, με τέσσερις από αυτούς να υπογράφουν το πρώτο επαγγελματικό τους συμβόλαιο και να μένουν σε αυτή.

Συγκεκριμένα, ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης (guard) που αποκτήθηκε το 2015 από τον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Γκάτζιος (forward) που αποκτήθηκε το 2015 από την Κορωνίδα Λυγουρίου, ο Δημήτρης Πατσαντζόπουλος (forward) που αποκτήθηκε το 2014 από τον Πήγασο Αγρινίου και ο Βασίλης Μπαρδάκας (center) που αποκτήθηκε το 2015 από τον Ηρακλή Κοζάνης, όλοι τους 18 ετών, υπέγραψαν όλοι το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι τέσσερις νεαροί μπασκετμπολίστες έχουν κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια σε Πανελλήνια Παίδων και Εφήβων, ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο σε Πανελλήνια Λυκείων, ενώ έχουν ζήσει και μια συμμετοχή στο Adidas Next Generation της EuroLeague. Το μέλλον τους ανήκει, ως μέλη της τέταρτης καλύτερης ομάδας της Ελλάδας τη σεζόν 2017/18.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ