ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Η δικαίωση του Αγραβάνη: "Έμεινα για να πάρω έναν τίτλο, είμαι περήφανος"

Η δικαίωση του Αγραβάνη: "Έμεινα για να πάρω έναν τίτλο, είμαι περήφανος"

Στον έβδομο ουρανό ο Δημήτρης Αγραβάνης, που δήλωσε ότι έμεινε στον Προμηθέα για να πάρει έναν τίτλο για την Πάτρα και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν (VIDEO).

Τον πρώτο του τίτλο ο Προμηθέας τον κατέκτησε με αρχηγό τον Δημήτρη Αγραβάνη. Γι' αυτό ο Έλληνας φόργουορντ ήταν μετά από το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι ενθουσιασμένος από το κατόρθωμά του. Εξήγησε ότι έμεινε στην Πάτρα για να διεκδικήσει ένα τρόπαιο και έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς όπως είπε η παρέα του θα διεκδικήσει και τις υπόλοιπες διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη:

" Σήμερα είναι η απόλυτη δικαίωση για όσους προσπαθούν τόσο πολύ αυτά τα χρόνια. Το πίστευα πάρα πολύ, το είχα πει, έμεινα για να πάρω τίτλο. Στη ζωή δεν σου χαρίζεται τίποτα, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κατακτήσεις κάτι κι εγώ είμαι περήφανος που με τον Προμηθέα γράφω ιστορία για την Πάτρα με αυτόν τον πρώτο τίτλο. Σήμερα δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Και εμένα και τον Γιαννόπουλο μας είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους. Βρέθηκαν παιδιά όπως ο Αγκμπεμέσε κι ο Μίλερ που μας κουβάλησαν με μεγάλα σουτ. Μείναμε μαζί και γι' αυτό πήραμε την πρώτη κούπα της χρονιάς. Μπορεί να μας υποτιμούν αρκετά, όμως έχουμε δείξει αυτά τα χρόνια πόσο διεκδικούμε κάθε παιχνίδι. Δεν σταματάμε. Έχουμε το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα και το EuroCup, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε και κάτι παραπάνω".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ