ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γκίκας, Σαρικόπουλος και Γράβας κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς στον Προμηθέα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΦΑΣΗ ΓΚΙΚΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΓΚΙΚΑΣ ICON

Οι Νίκος Γκικας, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Γράβας έκαναν το δικό τους "ταμείο" για την σεζόν του Προμηθέα Πατρών με δηλώσεις τους στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Η παρθενική σεζόν του Προμηθέα στην Stoiximan.gr Basket League κρίνεται πετυχημένη, με την ομάδα της Πάτρας να σώζεται εύκολα και να χάνει την τελευταία αγωνιστική την ευκαιρία να αγωνιστεί στα playoffs.

Τρεις παίκτες της ομάδας λοιπόν, οι Νίκος Γκίκας, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Γράβας, έκαναν τον δικό τους απολογισμό στο επίσημο σάιτ της ομάδας, ξεχωρίζοντας ο καθένας την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή τους μέσα στην σεζόν, είτε σε ατομικό, είτε σε ομαδικό επίπεδο.

Ο Νίκος Γκίκας τόνισε πως " δεν θα ξεχάσω ποτέ την επιστροφή στην Πάτρα μετά τη νίκη μας στα Τρίκαλα. Αντίθετα, η χειρότερή μας στιγμή φέτος ήταν η ήττα στο φινάλε της σεζόν από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, ένα αποτέλεσμα που μας στέρησε την συμμετοχή στα πλέι-οφ".

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος από την πλευρά του ξεκίνησε από τα άσχημα, πριν αναφερθεί στα καλά: " Σίγουρα η χειρότερη στιγμή της χρονιάς ήταν η στιγμή του τραυματισμού μου στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η οποία ήρθε σε μια ανύποπτη στιγμή στην αρχή του παιχνιδιού. Θεωρώ πως ο τραυματισμός μου στοίχισε τόσο σε ομαδικό επίπεδο, καθώς δεν μπόρεσα να βοηθήσω τον Προμηθέα να κερδίσει αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, όσο και ατομικά γιατί διένυα μια περίοδο που είχα βρει ρυθμό αγωνιστικά και ένιωθα καλά. Η καλύτερη στιγμή της σεζόν ήταν όταν εξασφαλίσαμε την παραμονή, θεωρητικά από νωρίς, συνδυάζοντάς την με εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα σε μια ωραία και μπασκετική ατμόσφαιρα".\

Ο Δημήτρης Γράβας, τέλος, δήλωσε πως " Η καλύτερη στιγμή της χρονιάς ήταν κατ’ εμέ η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα. Παρόλο που δεν πήραμε τη νίκη δείξαμε σε όλη την Ελλάδα την ποιότητα και την αποφασιστικότητα που είχαμε τόσο σαν μονάδες, όσο κυρίως και σαν σύνολο. Χειρότερες στιγμές, για εμένα προσωπικά, ήταν οι δύο ήττες που κάναμε από τον Κόροιβο. Η μια, μας έβαλε με την πλάτη στον τοίχο, ενώ η άλλη, μας στέρησε την πρώτη συμμετοχή, στην ιστορία του Προμηθέα, στα πλέι-οφ της Α1".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ