ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Το μυαλό ήθελε, το σώμα δεν ακολουθούσε"

Γιατράς: "Το μυαλό ήθελε, το σώμα δεν ακολουθούσε"

Ο Μάκης Γιατράς έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε στο ΟΑΚΑ ο Προμηθέας και υπογράμμισε την έλλειψη ενέργειας λόγω των απανωτών αγώνων.

Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής... Η εμφάνιση του Προμηθέα στον πρώτο τελικό της Basket League θα μπορούσε να περιγραφεί και με μία φράση, αυτή ακριβώς που είπε ο Μάκης Γιατράς λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

" Το μυαλό ήθελε, το σώμα δεν ακολουθούσε. Παίξαμε καλά πάντως, είμαι ευχαριστημένος. Δεν είχαμε ενέργεια σήμερα. Την Τετάρτη θα είναι άλλο παιχνίδι. Θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να μην κερδίσουμε; Θαύματα δεν γίνονται πάντως. Σε 12 ημέρες έχουμε παίξει 6 παιχνίδια. Άνθρωποι είμαστε. Έχουμε έρθει τέσσερις φορές στην Αθήνα. Το παιχνίδι στην Πάτρα θα είναι γιορτή, αυτό το εγγυώμαι 100%", είπε αρχικά στην κάμερα της COSMOTE TV ο Μάκης Γιατράς.

" Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια τέτοια σεζόν. Πέραν του αγωνιστικού είχαμε και το ταξίδι Πάτρα - Αθήνα και πάλι πίσω. Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική χρονιά και δώσαμε το 100%", σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο Πατρινός προπονητής. " Υπάρχουν κι άλλες ομάδες με όραμα. Φέτος μια ομάδα έπεσε κατηγορία χωρίς να καταλάβει για ποιο λόγο έπεσε. Είναι στενάχωρα αυτά. Η ομάδα μου έχει δεχτεί πολλά καλά μηνύματα. Είμαστε χαρούμενοι, ανεβαίνει και ο πήχης. Εμείς δεν ξεχνάμε. Τώρα μας αγαπούν όλοι. Όμως, μας κορόιδευαν. Δεν μας γνωρίζουν. Πάλι από το μηδέν θα ξεκινήσουμε. Την επόμενη χρονιά θα περιμένουν να μας πουν φωτοβολίδα. Θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα. Πατάμε στα πόδια μας. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά μέχρι εκεί".

Ο Γιατράς αναφέρθηκε και στη διατήρηση του κορμού από την περσινή χρονιά: " Αυτό μας βγήκε και πέρυσι. Είχαμε χαμηλότερο μπάτζετ. Άσε τι έλεγαν οι άλλοι. Κάναμε δύο αλλαγές. Ήταν και οι δύο για μη αγωνιστικούς λόγους. Ο Έβανς μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ο κορυφαίος του πρωταθλήματος. Και πέρυσι ήμασταν πετυχημένοι, ήταν εξαιρετική η χρονιά. Εγώ έλεγα πάντα αυτά που πιστεύω. Δεν ήξερα την Α1. Είμαι χαρούμενος που φαίνεται ότι τα πράγματα γίνονται και με άλλον τρόπο".

ΧΟΛ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Για το ματς μίλησε και ο Λάνγκστον Χολ. " Έπρεπε να βγάλουμε αυτό το παιχνίδι από το σύστημα μας. Θα είμαστε διαφορετικοί στην Πάτρα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι που φτάσαμε μέχρι εδώ. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και θα δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά", τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ