ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους"

Γιατράς: "Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους"

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου του Προμηθέα, τα οποία θα γίνουν την Παρασκευή (20/9, 20:30) στον Καστελλόκαμπο.

Πέρα από την παρουσίαση της ομάδας για τη σεζόν 2019/20, ο Προμηθέας Πάτρας θα κάνει την Παρασκευή (20/9, 20:30) και τα εγκαίνια του νέου προπονητικού κέντρου του συλλόγου στον Καστελλόκαμπο. Ένα προπονητικό κέντρο που όπως δήλωσε και ο Μάκης Γιατράς στο promitheasbc.gr, η ομάδα της Πάτρας μπορεί πλέον να αποκαλεί το δικό της σπίτι.

" Κάθε σύλλογος που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχει στέρεες βάσεις. Το βασικό συστατικό στον χώρο του αθλητισμού για μια δομημένη βάση είναι οι ακαδημίες, όπου από εκεί εκκολάπτονται νεαροί αθλητές που θα στηρίξουν μελλοντικά τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου", τόνισε ο προπονητής του Προμηθέα ενόψει της αυριανής εκδήλωσης.

" Επί σειρά ετών ο Προμηθέας χρησιμοποιούσε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να μπορεί να φέρει εις πέρας την ομαλή λειτουργία των ακαδημιών χωρίς να λησμονεί το όραμα του που ήταν να χτίσει το δικό του σπίτι, τις δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία των υπερσύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων του Προμηθέανιώσαμε πως πλέον μπορούμε να λειτουργούμε σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με το παρελθόν, πως έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τους νεαρούς αθλητές όπως επιθυμούμε και πιστέψτε με χωρίς να έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα σε σχέση με άλλους μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους που δίνουν έμφαση στην παραγωγική διαδικασία νεαρών αθλητών", πρόσθεσε ο Γιατράς.

" Με αφορμή τα εγκαίνια των υπερσύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας νιώθω πολύ δυνατά συναισθήματα.Νιώθω περηφάνια που πλέον ο Προμηθέας έχειτη δική του βάση,το δικό του σπίτι, όπου με καμάρι θα μοιραστεί τη χαρά τουεγκαινιάζοντας τους νέους αυτούς χώρους και παράλληλα θασυστήσει την ανδρική του ομάδα,που φέτος θα αγωνίζεται και στο 7DAYS Eurocup,στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας.

Με την σειρά μου θα ήθελα ναπροσκαλέσω όλο τον κόσμο της Πάτρας-και όχι μόνο-να έρθει να μας τιμήσει με την παρουσία του και να περιβάλει με αγάπηκαι στήριξη αυτή την υγιή προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Προμηθέα εδώ και πολλά έτη", κατέληξε ο Πατρινός κόουτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ