ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Έξαλλος ο Γιατράς με τη διαιτησία: "Το έδειχνε κι η τηλεόραση το παιχνίδι"

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς ήταν εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό λόγω των αποφάσεων των διαιτητών. Οι σπόντες για τις αποφάσεις τους και

Ο Προμηθέας Πάτρας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Κολοσσό, με αποτέλεσμα να δει την απόσταση από τη δεύτερη θέση (και την ΑΕΚ) να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων λεπτών, οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή σε βάρος των θαλασσί, με τον προπονητή της αχαϊκής ομάδας να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το φινάλε του σαρανταλέπτου λόγω των αποφάσεων των διαιτητών.

Κάτι που αποτυπώθηκε ανάγλυφα στην τηλεοπτική εικόνα, από τον τρόπο που μίλησε στη flash interview της ΕΡΤ: " Είδατε ότι είχαμε νεύρα; Ό,τι είδατε. Εμείς προσπαθήσαμε στο παιχνίδι, παλέψαμε. Ο Κολοσσός κέρδισε, του αξίζουν συγχαρητήρια. Δύο τεχνικές ποινές είδατε; Μπράβο στα παιδιά του Κολοσσού, έκαναν μια μεγάλη νίκη. Εμείς προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια" είπε χαρακτηριστικά, με τον εκνευρισμό του να προκύπτει σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός πως η ομάδα του χρεώθηκε με τρεις τεχνικές ποινές στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε εξίσου λακωνικός και πέταξε... σπόντες για όσα έγιναν στο παρκέ: " Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ό,τι είδαν όσοι ήταν στο γήπεδο, ενώ το έδειχνε και η τηλεόραση το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε για τη συνέχεια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ