ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Εξαλλοι στον Προμηθέα για την "τρομοκρατία στην Αμαλιάδα"

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Φρικτά παράπονα έχουν οι άνθρωποι του Προμηθέα Πάτρας για όσα έγιναν στο σημερινό παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους.

Ένταση στην άφιξη της αποστολής στο γήπεδο, ένταση στη διάρκεια του αγώνα, τρομερή μάχη, αλλά και ήττα στο φινάλε είχε το μενού του Σαββάτου για τον Προμηθέα, που έχασε την ευκαιρία να κερδίσει τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα για να τον στείλει στην Α2 και να μπει αυτός στα playoffs αντί του Λαυρίου. Οι παράγοντες της ομάδας της Πάτρας έχουν πάντως φρικτά παράπονα απ' όσα έγιναν στην αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League και τα εξέφρασαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα τους.

Αναλυτικά τα λεγόμενά τους:

" Η ομάδα μας κλήθηκε να παίξει σήμερα, ανήμερα Μεγάλη Πέμπτη, το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής χρονιάς μέσα σε ένα απίστευτο και αδιανόητο κλίμα τρομοκρατίας σαν κι αυτό που συνάντησε στο «κλειστό» της Αμαλιάδας. Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας πρέπει να δώσει συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο που πάλεψαν μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συνέβησαν προπηλακισμοί, ύβρεις και γενικότερα πράγματα που είναι ντροπή για το άθλημα και τα οποία δεν τιμούν κανέναν. Ήταν λες και γινόταν πόλεμος. Εμείς σαν Προμηθέας, όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, δεν το έχουμε ξαναζήσει όλο αυτό. Έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη για την φιλοξενία και το έχουμε δείξει πολλάκις. Λυπούμαστε κύριοι, αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό το μπάσκετ που υπηρετούμε".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ