ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τέλος ο Κουζέλογλου από την Παρτίζαν

Τέλος ο Κουζέλογλου από την Παρτίζαν

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έγινε πέρσι ο πρώτος Έλληνας παίκτης της Παρτίζαν ωστόσο δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα του Βελιγραδίου που ανακοίνωσε σήμερα (26/10) την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας τους.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάννης Κουζέλογλου έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης της Παρτίζαν μετά το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Βελιγραδίου κι αφού ο ΜΑΣ Μαντουλίδης έδωσε τη συγκατάθεσή του.

Παρ' όλα αυτά, δεν πρόκειται να ενισχύσει την Παρτίζαν την εφετινή σεζόν αφού οι Σέρβοι ανακοίνωσαν την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας τους αφού δεν είχε χώρο στο rotation του νέου κόουτς της ομάδας, Πέταρ Μπόζιτς.

"Η Παρτίζαν θα είναι πάντα το σπίτι του Γιάννη. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην ασπρόμαυρη οικογένεια" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η Παρτίζαν.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Μάρτιο ο Κουζέλογλου έμεινε εκτός playoffs της Σέρβικης Λίγκας αφού η Παρτίζαν διέθετε πέντε ξένους (σ.σ. Μούριτς, Κουζέλογλου, Πάβλοβιτς, Ακονιόν, Νταλό) και έπρεπε να "κόψουν" έναν, όπως ορίζει ο κανονισμός της Super Liga.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ