ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Στην Παρτιζάν ο Πέκοβιτς!

Στην Παρτιζάν ο Πέκοβιτς!
2008 EUROLEAGUE BASKETBALL

Στην Παρτιζάν επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια ο Νίκολα Πέκοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο του Βελιγραδίου...

Στην Παρτιζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκολα Πέκοβιτς, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον σέρβικο σύλλογο και ανακοινώθηκε επισήμως από την ιστοσελίδα της ομάδας!

Η επιστροφή του Πέκοβιτς στο Βελιγράδι και στην αγαπημένη του, Παρτιζάν έπειτα από τρία χρόνια αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την πρωταθλήτρια Σερβίας τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρωλίγκα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στις 11/08 και στις 13/08 , ο Νίκολα Πέκοβιτς βρισκόταν πολύ κοντά στην Παρτιζάν λόγω του λοκ άουτ στο ΝΒΑ και τελικά σήμερα (16/08) έκλεισε το θέμα και τυπικά.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ και έπειτα αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Παρτιζάν, στην οποία και θα αγωνιστεί για όσο διαρκέσει το λοκ άουτ.

Ο Πέκοβιτς αγωνίστηκε στην Παρτιζάν μέχρι και το τέλος της σεζόν 2007-08, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού (2008-10), κατακτώντας την Ευρωλίγκα (2009), προτού κάνει το άλμα για το ΝΒΑ και τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ