ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Τρινκιέρι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ÔÑÉÍÊÉÅÑÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ÔÑÉÍÊÉÅÑÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον σερβικό σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο. Αύξηση στο μπάτζετ, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με την EuroLeague.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν με την απώλεια του τίτλου στη Σερβία, η Παρτίζαν ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μπορεί φέτος οι "ασπρόμαυροι" να είδαν τον Ερυθρό Αστέρα να πανηγυρίζει εις διπλούν (Aba Liga και Super League), πλην όμως δεν προτίθενται να αλλάξουν πολλά πράγματα. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους ανθρώπους που αποφασίζουν.

Ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου, Όστογια Μιχάιλοβιτς, ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης (26/6), στη διάρκεια εκδήλωσης για το "αντίο" στη φετινή σεζόν, πως τόσο ο Αντρέα Τρινκιέρι όσο και ο Νίκολα Λόντσαρ (Αθλητικός Διευθυντής) θα συνεχίσουν το έργο τους. Με μεγαλύτερη κιόλας άνεση αφού προανήγγειλε αύξηση του μπάτζετ κατά 25%, ανεξαρτήτως της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία θα συμμετάσχει η σερβική ομάδα.

Βάσει δεκάδων δημοσιευμάτων του εξωτερικού, η Παρτίζαν είναι μαζί με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης οι δύο επιλαχούσες ομάδες για τη wild card που θα δώσει η EuroLeague. Στο Βελιγράδι γνωρίζουν βέβαια ότι αποτελούν το αουτσάιντερ για τη συγκεκριμένη διαδικασία, καθότι η ρωσική ομάδα έχει ως... επιχειρηματολογία -μεταξύ άλλων και- τις ισχυρές χορηγικές συμφωνίες που έχει -κι οι οποίες κατ' επέκταση μπορούν να φέρουν επιπλέον έσοδα στη διοργάνωση.

Παρόλ' αυτά, ο Όστογια Μιχάιλοβιτς τόνισε πως " ο Αντρέα και ο Νίκολα θα έχουν στα χέρια τους ένα καλό μπάτζετ. Έχουμε αποπληρώσει μεγάλο μέρος των χρεών. Σύντομα θα διευθετήσουμε τα χρέη προς το δημόσιο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ