ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Τρινκιέρι: "Οι παίκτες μου είχαν..."

Τρινκιέρι: "Οι παίκτες μου είχαν..."
EUROKINISSI

Η Μπάμπεργκ πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και ο Αντρέα Τρινκιέρι... έκλεψε την παράσταση στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αποθεώνοντας τους παίκτες του. Τι δήλωσε ο Ντάνιελ Χάκετ...

Ο Ιταλός προπονητής της πρωταθλήτριας Γερμανίας αναφέρθηκε στο πώς η ομάδα του έκανε την ανατροπή απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ φρόντισε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες και στους συνεργάτες του.

"Ηταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με μία ομάδα με πολύ καλή άμυνα. Υποφέραμε από την οργάνωσή τους, αλλά οι παίκτες μου είχαν... μπάλες. Πίστεψαν στον εαυτό τους, βρήκαν έξτρα ενέργεια κι επιπλέον κίνητρο και ουσιαστικά βρήκαν τον τρόπο για να νικήσουν. Αλλάξαμε όσα κάναμε στην άμυνα. Οι γκαρντ μας έδωσαν σπουδαίες μάχες μέσα στη ρακέτα και οι ψηλοί μας τα πήγαν πολύ καλά απέναντι στους γκαρντ του Ολυμπιακού. Σταματήσαμε διαδοχικές επιθέσεις τους και μετά ήταν ένας πόλεμος νεύρων. Το τρίποντο του Ρούμπιτ (σ.σ. για το 65-62) άλλαξε ολοκληρωτικά το μομέντουμ και πρέπει να ευχαριστήσω το επιτελείο μου, γιατί το σύστημα ήταν δική του ιδέα. Ηταν άλλη μία απίστευτη νίκη", τόνισε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ντάνιελ Χάκετ από την πλευρά του παρατήρησε πως το "να κρατήσεις τον Ολυμπιακό στους 65 πόντους είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό μας επιτελείο για το σπουδαίο πλάνο που δημιούργησε, το οποίο πιστεύω πως ακολουθήσαμε. Δεν τα παρατήσαμε και παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ σε όλο το παιχνίδι, συνεχίσαμε να παλεύουμε. Αποδείξαμε πως μπορούμε να επιστρέψουμε και αυτή είναι μία ιδιαίτερη νύχτα για εμάς".

TAGS ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ