ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι - Χάιφα 89-84: Δυσκολεύτηκε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Μακάμπι - Χάιφα 89-84: Δυσκολεύτηκε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου
@MACCABITLVBC

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε της Χάποελ Χάιφα με 89-84, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε ενόψει της νέας χρονιάς. Οι διακριθέντες για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν οι Άντζελο Καλοϊάρο και Σκότι Γουίλμπεκιν.

Μέσα σε δύσκολες λόγω κορονοϊού συνθήκες διεξηχθή η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της πρωταθλήτριας και της νεοφώτιστης οι ομάδες της Winner League. Η Χάποελ Χάιφα αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκληρό καρύδι, καθώς δεν άφησε να ξεφύγει το σκορ σε κανένα χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο η Μακάμπι αναδείχθηκε νικήτρια.

Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι κορυφαίοι ήταν οι Άντζελο Καλοϊάρο και Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο πρώτος είχε απολογισμό 18 πόντους, 6 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, ενώ ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ πέτυχε 16 πόντους (5 τρίποντα), όντας ο πιο "καυτός" από την γραμμή των 6μ.75.

Σημαντικός στην φροντ λάιν ήταν και ο Άντε Ζίζιτς, με τον Κροάτη σέντερ να πετυχαίνει 11 πόντους και να μαζεύει 7 ριμπάουντ. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση απουσίασε ο Όμρι Κάσπι. Θυμίζουμε ότι στο δεύτερό της φιλικό η Μακάμπι επικράτησε επίσης δύσκολα της Χάποελ Χολόν.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Σφαιρόπουλος): Ελίγια 4, Γουίλμπεκιν 16 (5), Τζόουνς 6 (1), Καλοϊάρο 18 (1), Χάντερ 9, Κοέν 10 (1), Τάιλερ Ντόρσεϊ 10 (2), Μπλέιζερ, Σάχαρ 5 (1), Ζίζιτς 11 (7 ριμπάουντ, 9 λάθη), Άλμπερ, Γιόναταν Αϊτας.

Photo Credits: @MaccabitlvBC

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ