Απολογήθηκε η Νταρουσάφακα για το ναζιστικό μήνυμα

Η Νταρουσάφακα απολογήθηκε στην Μακάμπι και προσωπικά στον Σιμόν Μιζράχι για το προσβλητικό μήνυμα που βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν οι Ισραηλινοί στην Κωνσταντινούπολη.

Μία φράση που συνήθιζε να υπάρχει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί και βρέθηκε σε διαφημιστικό φυλλάδιο του ξενοδοχείου όπου κατέλυσε η αποστολή της Μακάμπι, έγινε η αιτία να δημιουργηθεί "διπλωματικό επεισόδιο" στην Κωνσταντινούπολη. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων αποκαταστάθηκαν πάντως άμεσα, όπως υποστήριξε τουλάχιστον η Νταρουσάφακα μέσω tweet που έκανε ανήμερα της αναμέτρησης (6/12).

Όπως ενημέρωσε η τουρκική ομάδα, ο πρόεδρος της Νταρουσάφακα, Ούμιτ Μπασκίρτ και ο αντιπρόεδρος Τσεμ Γκιουλέρ συναντήθηκαν με τον Σιμόν Μιζράχι, ζητώντας συγνώμη για το ατυχές περιστατικό. Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Νταρουσάφακα, ο πρόεδρος της Μακάμπι αποδέχτηκε την συγνώμη των δύο Τούρκων.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ