ΛΗΜΝΟΣ

Τσαϊρέλης: "Στη Λήμνο γίνεται μια πολύ σοβαρή και όμορφη προσπάθεια"

Τσαϊρέλης: "Στη Λήμνο γίνεται μια πολύ σοβαρή και όμορφη προσπάθεια"

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ανήκει πλέον στη οικογένεια του Ηφαίστου και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στη Λήμνο και τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αποφασισε να μετακομίσει στη Λήμνο για να ενισχύσει τον Ήφαιστο. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση και παράλληλα αναφέρθηκε στους προσωπικούς και ομαδικούς του στόχους.

" Πιστεύω ότι ταιριάζω πολύ στον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίξει ο κόουτς (Σωτήρης Μανωλόπουλος), τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Δεδομένα θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να φέρω ενέργεια και να κάνω ό,τι μπορώ για να παρουσιαστεί η ομάδα, έτσι όπως τη θέλουν οι άνθρωποί της. προσπάθεια από την οικογένεια Μπούμπουρα που δείχνει την αγάπη της για το νησί και τον Ήφαιστο. Αυτό από μόνο του έκανε εύκολη την απόφασή μου να πω το "ναι", όπως επίσης το γεγονός πως γνωρίζω πολλά χρόνια τον κόουτς όπως και τους Θανάση Γιαπλέ και Θανάση Μολυβδά. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους, για να πάρω την απόφαση να μετακομίσω στη Λήμνο για χάρη του Ηφαίστου", ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος φόργουορντ και συμπλήρωσε:

" Ο κόσμος του νησιού έχει αγαπήσει και έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα, κάτι το οποίο είχα τη δυνατότητα να αντιληφθώ και ως αντίπαλος. Στην εποχή που ζούμε αυτό είναι μείζονος σημασίας, οι δεσμοί της ομάδας με την τοπική κοινωνία. Εύχομαι να ζήσω κι εγώ όμορφες στιγμές, να απολαύσω την ίδια αγάπη και φιλοξενία, που εισπράττουν όλοι όσοι είναι μέλη του Ηφαίστου. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου, ώστε όλοι στη Λήμνο και όχι μόνο να είναι περήφανοι για την ομάδα μας".

Τέλος, ρωτήθηκε για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που θέτει εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου: " Προσωπικά θέλω να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσω, με κάθε τρόπο. Όσον αφορά τους ομαδικούς, αυτοί τίθενται από τη διοίκηση και τον προπονητή, εμείς οι παίκτες απλά οφείλουμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους υλοποιήσουμε".

View this post on Instagram

A post shared by Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) on

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ