ΛΗΜΝΟΣ

Στον Ήφαιστο ο Χαριτόπουλος

Στον Ήφαιστο ο Χαριτόπουλος

Ο Ήφαιστος Λήμνου πρόσθεσε ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η νέα σεζόν θα βρει τον Δημήτρη Χαριτόπουλο να αγωνίζεται με τα χρώματά του.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος επιστρέφει στην Basket League, καθώς η σεζόν 2018-19 θα τον βρει να ενισχύει τις προσπάθειες του Ηφαίστου Λήμνου.

Η ομάδα της Λήμνου ήρθε σε συμφωνία 33χρονο Έλληνα ψηλό (2.07μ.), ο οποίος την πέρασε την σεζόν 2017-18 αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ηρακλή στην Α2.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος γνωρίζει πολύ καλά την Basket League, καθώς κατά την διάρκεια της καριέρας του μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον ΠΑΟΚ, στα Τρίκαλα, στον Πανιώνιο, στο Μαρούσι, στον Κόροιβο και στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος την Πέμπτη (13/9) θα είναι στην Αθήνα, ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο έμπειρος σέντερ την περασμένη σεζόν είχε μέσο όρο 12,1 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε 29 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Α2 και 14 πόντους, 10,5 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ στα δύο παιχνίδια που έδωσε ο "Γηραιός" στα playoffs.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ