ΛΗΜΝΟΣ

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία ο Ήφαιστος

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία ο Ήφαιστος

Ο Ήφαιστος Λήμνου έφυγε για το Καρπενήσι, όπου θα κάνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Απών ο Τζέρι Σμιθ, που αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (28/8).

Μία ημέρα μετά την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, έφτασε η ώρα της αναχώρησης για τον Ήφαιστο. Η ομάδα της Λήμνου έφυγε σήμερα το πρωί (26/8) με προορισμό το Καρπενήσι, εκεί όπου θα κάνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της για την πρώτη χρονιά της στην Basket League.

Ο μόνος απών από την αποστολή είναι ο Τζέρι Σμιθ, που αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Τρίτη (28/8), με αποτέλεσμα να χάσει τις πρώτες τρεις ημέρες της προετοιμασίας. Την Τετάρτη (29/8) ο Αμερικανός θα περάσει στην Αθήνα από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ήφαιστος θα κάνει προπονήσεις στην πόλη της Ευρυτανίας μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ